Project Designation:

Adding a commerce floor and parking levels spanning an area of 33,000 square meters.

The project included the addition of a commerce floor to the shopping mall with an area of about 14,000 square meters, adding parking levels to the western parking lot – the Mota Gur parking lot – spanning 19,000 square meters, and relocating an energy center onto the rooftop of the building.
Works included demolition and frame construction, as well as elevator shafts and stairwells, steel construction, and cladding of the ceilings and floors of the new structure with insulation. As part of the complex construction works, a glass dome was relocated from the existing structure to its new location on the new floor. Finishing works were varied and complex, both due to the methods used and due to the different finishing materials.
All works took place while the shopping mall continued to operate normally, including all existing commerce and parking spaces.

Developer: Avnat Ltd.
Architecture: Yaski Mor Sivan Architects and Urban Planners.
Management and Supervision: Margolin Brothers Engineering and Consulting Ltd.
Construction: S. Ben Avraham Engineers Ltd.